22 juli 2024

Verschillende hulpmiddelen voor adembescherming

Voor het werken met gevaarlijke stoffen is het belangrijk dat je niet te lang in contact staat met deze stoffen, omdat je daardoor problemen aan je gezondheid en luchtwegen kunt krijgen. Het gebruiken van de juiste adembescherming is in dit soort branches van levensbelang, en daarom moet je erop kunnen vertrouwen dat je goed uitgerust bent met kwalitatieve producten. G4S Safety Solutions is op het gebied van veiligheid expert en heeft in de website een uitgebreid assortiment op het gebied van adembescherming. Alle producten in de webshop zijn van erkende bedrijven en meerdere malen getest voordat ze verkocht mochten worden. 

Van gasmaskers tot luchtflessen

Er zijn veel verschillende soorten gevaarlijke stoffen en hierdoor ook veel verschillende soorten adembescherming. Elke vluchtige organische stof heeft zijn eigen grenswaarde en daarom is het afhankelijk van met welke stoffen je in contact kunt komen welke adembescherming je nodig hebt. Zo zijn er in de webshop van G4S ademluchttoestellen, gasmaskers en longautomaten die per stof goed gebruikt kunnen worden. Daarbij is er bij G4S gedacht aan alle toebehoren die je nodig hebt om je adembescherming optimaal te laten werken, zoals filters die per gevaarlijke stof zijn aan te passen, cilinderhoezen voor je adembescherming en vluchttoestellen. In welke branche je dan ook werkt, met wat voor stoffen je dan ook in aanraking komt en voor hoe lang je ook bezig bent op de locatie met sterk verontreinigde lucht, G4S Safety Solutions heeft het in de webshop verkrijgbaar.

Advies op maat

Door het enorme aanbod aan adembescherming kan het zo zijn dat je even bedolven wordt aan informatie. Weet je nu niet zeker welke adembescherming je nodig hebt? Dan kun je altijd contact opnemen met G4S Safety Solutions. De veiligheidsexpert van G4S geven op maat gemaakt advies welk product je moet aanschaffen als je met welke stof moet werken. Deze kun je dan ook meteen aanschaffen en snel binnenkrijgen, zodat je aan de slag kunt gaan in je werkzaamheden. De adembescherming bij G4S levert altijd het gewenste effect en zal je lang kunnen beschermen op de manier zoals jij dat nodig hebt.