26 mei 2024

Een website check laten uitvoeren is een aanrader!

website check

website check Een website check doen is iets waar ik tot voor kort nog helemaal niet over had nagedacht. Het is namelijk zo dat ik zelf helemaal geen verstand heb van mijn online vindbaarheid. Dat is ook de reden dat ik hiervoor eens bij vrienden ben gaan vragen. Ik wilde namelijk weten of zij misschien nog een tip voor mij hadden om dit door iemand te laten verbeteren. Meerdere keren viel de naam Impro en die ben ik dan ook direct op goed zoeken. Toen ik alle informatie over hen las, was ik direct enthousiast. Ik wist namelijk zeker dat dit een onderneming was die mij kon gaan ondersteuning in de werkzaamheden rondom SEO. Wel had ik nog een aantal vragen voor hen, dus om die reden heb ik toen contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik uitgenodigd om bij hen op kantoor te komen en dat heb ik toen gedaan. Het leek mij namelijk ook wel leuk om te zien wat voor type mensen daar allemaal werkten.

Dit is de beste website check

website check

Diezelfde week ben ik nog langs gegaan een hebben wij alles besproken rondom mijn website check. Tijdens dit gesprek kon ik alles vragen wat ik wilde. Hierdoor had ik er een heel erg goed gevoel over en wist ik ook wat ik kon gaan verwachten de komende periode. Inmiddels is alles helemaal rond en zijn zij nu bezig met het uitvoeren van alle verbeteringen. Ik ben onwijs tevreden over de manier waarop zij te werk gaan en kan hen dan ook zeker aanraden. Door de goede communicatie ben jij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw domein en daardoor kun je ook op tijd bijsturen als dat nodig is. Mocht je nu meer informatie willen over alle diensten die zij jou te bieden hebben, dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op www.impromarketing.nl.