19 juni 2024

Zware gewichten dragen

entresolvloer

In de winkels of in opslagruimtes zijn er veel producten van verschillende gewichten die van A naar B gebracht moeten worden. Dat is heel intens en moeilijk om het handmatig te doen. In dat geval is een pompwagen kopen een hele handige overweging om het proces van verplaatsing te versnellen en te vergemakkelijken. In grote magazijnen worden grote producten bewaard en verkocht, deze spullen worden meestal op paletten gezet om het niet direct op de grond te plaatsen. Dat beschermt ook de bodem van de dozen of van de producten. Met een pompwagen zijn die paletten eenvoudig en snel te verplaatsen.

Gewichten op pompwagens

De gewichten die op een pompwagen geplaatst kunnen worden is heel gevarieerd. Het begint van een aantal kilogrammen tot zelfs 2500 kilogram. Dus wel bijna voor ieder magazijn of winkel bruikbaar. Een pompwagen wordt af en toe ook wel een palletwagen genoemd. Er bestaan simpele pompwagens voor gladde vloeren, deze worden als standaard gezien. Maar er bestaan ook pompwagen voor ruwe terreinen. Deze hebben allemaal verschillende draagvermogen. Daarom is een pompwagen kopen voor velen de beste optie. Door middel van een pompwagen kunnen de gebruikers efficiënt aan de slag om pallets te verplaatsen, en in een korte periode veel meer werk afronden dan zonder pompwagen.

Soorten pompwagens

Voor elke gelegenheid, plek en grond is er wel een passende pompwagen. Voor bijvoorbeeld ruwe terreinen zowel in de buitenlucht als een binnenterrein kunnen de speciale pompwagens gebruikt worden. Deze hebben grote zwarte banden die makkelijk kunnen rollen over verschillende grondstructuren. De standaard pompwagens variëren ook nog in groottes en in vorklengte. Deze hebben kleine stevige wielen die makkelijk op gladde vloeren kunnen rollen zonder problemen. Nog een soort is het RVS soort. Deze pompwagens zijn zeer stevig en antiroest. Dus mocht je nog twijfelen, zet je voorkeuren op een rijtje en je vind zo jouw perfect pompwagen!