19 juni 2024

Een goede Samsung reparatie in Tilburg bij Smartphone Express

logo-Smartphone-Express

Mijn moeder had haar telefoon laten vallen waardoor de microfoon en de camera van haar telefoon niet meer goed werkte. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar Samsung reparatie Tilburg om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

1 jaar garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen

Toen we op het internet op zoek gingen naar Samsung reparatie Tilburg kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Smartphone Express ons het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die ons erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat je 1 jaar garantie ontvangt op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen. 

iPhone-xs-max

Zeer tevreden over de snelle en voordelige reparatie

In de winkel werden we erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. De telefoon van mijn moeder werd erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook erg tevreden over Smartphone Express en raden we dit bedrijf aan iedereen en die op zoek is naar een goede telefoons winkel in Tilburg. Dit bedrijf hanteert namelijk erg voordelige prijzen en geeft je 1 jaar garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen.